Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

GLOCAL ART STORE & MORE

De Glocal Art Store & More is een project van Serendipiteit in Bedrijf.

GLOCAL staat voor de wereld en lokaal wat tot uitdrukking komt in de producten die er worden verkocht. Concreet wordt er al samengewerkt met ambachtslieden, kunstenaars, in Gambia en met lokale kunstzinnigen en creatievelingen. Alles dat wordt verkocht, is met vakmanschap gemaakt en met grote liefde voor zowel het materiaal als het werk dat eruit ontstaat. Kunst in de brede zin van het woord.

MORE staat voor het onverwachte, het niet weten wat er komt en daarvoor ruimte laten binnen het te verkopen assortiment.

Met een aankoop bij de Glocal Art Store draagt u bij aan kansen voor mensen, zowel globaal als lokaal.

Kwaliteit is een vast gegeven in de Glocal Art Store & More.

We hopen u te mogen ontvangen in onze winkel! 

Het grootste deel van de omzet van de Glocal Art Store & More vloeit rechtstreeks terug naar Gambia waar het in projecten en de samenwerkingspartners wordt geïnvesteerd. Een ander deel komt ten goede aan de doorontwikkeling van het concept van de Glocal Art Store:(re-)integratie, vergroten van het aanbod in de winkel en samenwerking met mensen en organisaties die hieraan hun bijdrage willen leveren. 

In de winkel ligt een vragenlijst die kan worden ingevuld en er kunnen bestellingen worden gedaan. Hiermee zijn wij in staat ons aanbod af te stemmen op uw vraag en onze dienstverlening op uw wensen. 

De winkel is geopend van dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur. 

Hoofdstraat W 24 in Winsum.

U bent welkom voor informatie over de projecten, om iets unieks te bestellen of gewoon iets leuks te kopen voor uzelf of als cadeau. Met een aankoop doet u altijd iets goeds voor een ander. 

 

MOUSTAPHA EN BUBACAR 

Moustapha Doumbia, een jonge Senegalese houtkunstenaar, en Bubacar Jallow, zijn leermeester, in de hun werkplaats. Dagelijks werken ze hier en hakken ze uit houtblokken de prachtigste kunstwerken, uit het blote hoofd of op bestelling.

Ter ere van de Glocal Art Store & More heeft Moustapha een aantal beelden gemaakt. Deze zijn te zien op de foto en nu te koop in de winkel. Het project inspireert hem enorm om nieuwe ontwerpen te maken. En die zijn  zeer de moeite waard. 

Aan de collectie voor oktober wordt inmiddels al weer hard gewerkt. De beelden die al af zijn, zijn op foto te zien in de winkel en kunnen worden gereserveerd tegen een aanbetaling van 20%. Tevens kunnen er werken worden besteld naar eigen ontwerp. Hiervoor geldt een aanbetaling van 50%. Dit is voor de aankoop van het materiaal en een garantiesom. 

TAF

Taf maakt sieraden met een verhaal in zijn Gallery; een kamer van 2x2 meter waar hij dag en vooral nacht met eindeloze rust en concentratie werkt. De GALLERY is een begrip en een place to be vanwege de goede vibe en rust die er heerst.  Er komen doorgaans veel mensen langs. De één brengt tijd door in stilte en de ander komt voor een goed gesprek over wereldse zaken. Taf is een wereldse en wijze man ondanks dat hij Gambia nog nooit is uit geweest. 

Taf heeft voor de Glocal Art Store & More een aantal sieraden gemaakt. De meeste met een betekenis. Taf levert exclusief,  op bestelling of naar eigen ontwerp. 

We willen met Taf een langdurige samenwerking aangaan waarbinnen ruimte is voor nieuwe ontwerpen  en experimenteren.  

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren